CategorieënNieuws en updates

Culinaire inspiratie tijdens horeca- en voorjaarsbeurs

HorecaEvenTT 2024

Boer & Chef heeft een streekplein georganiseerd tijdens HorecaEvenTT 5, 6 en 7 februari in het WTC Expo in Leeuwarden. Op het streekplein werden bezoekers meegenomen op reis door eigen streek met prachtige producten en unieke smaken van onze streekpartners!

Bezoekers werden op het streekplein geïnspireerd door diverse chef-koks zoals Jarst Bekius van Post-Plaza Hotel & Grand Café en Jouke Piet Drijfhout van De Slotplaats in Bakkeveen, die culinaire creaties hebben gemaakt met lokale ingrediënten en producten van onze streekpartners.

Voorjaarsbeurs Kooyman 2024

Boer&Chef stond 27 februari op de voorjaarsbeurs van Kooyman Grootverbruik B.V. op Terschelling. Met veel enthousiasme heeft Boer&Chef prachtige producten van streekpartners gepresenteerd, variërend van verse groenten en fruit tot heerlijke boerenzuivel en ambachtelijke mosterd.

De beurs begon om 15:00 uur en aan het einde waren alle bezoekers en standhouders uitgenodigd om samen te komen voor een gezellige borrel. Een perfecte gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek te gaan en te genieten van de culinaire hoogstandjes die onze streek te bieden heeft.

Boer&Chef kijkt terug op twee geslaagde beurzen vol culinaire inspiratie!