Boer&Chef

Waar wij naar streven als streekpartner

Authenticiteit

Het verhaal van onze boeren en chefs delen en versterken

Een korte-keten

Verse producten met als regio alles boven Zwolle

Eerlijke producten

Een eerlijke prijs voor onze streekpartners

Transparantie

Transparant over onze bedrijfsvoering en de herkomst van producten

Regeneratief

Zoveel mogelijk producten van regeneratieve, bio of biodynamische landbouw

Top ervaring

U voorzien van een top ervaring van bestellen tot levering in de keuken

Ons lokale netwerk

Ons netwerk van meer dan 50 lokale leveranciers, voornamelijk gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van de Flevopolder, omvat boerenbedrijven tuinders, imkers en bakkers. Hierdoor kunnen we een breed scala aan hoogwaardige streekproducten garanderen. Onze nauwe samenwerking met lokale boeren gaat verder dan alleen diversiteit in ons aanbod; zo ondersteunen we ook zoveel mogelijk regeneratieve landbouw.

Smaakvolle verbindingen

Wij geloven dat voeding veel meer is dan alleen de ingrediënten op het bord. Het gaat bij Boer & Chef om de herkomst, de smaakbeleving, de ecologische impact en de gezondheidswaarde. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare en vernieuwende partner te zijn die ondernemers en chefs helpt om zich te onderscheiden met lokale, eerlijke en voedzame gerechten.

Over ons

Onze Missie

Boer & Chef is de logistieke schakel tussen boeren en chefs in het Noorden en gaat versnippering in de korte-keten tegen door samenwerkingen in de regio te bevorderen en te investeren in verwerkingsmogelijkheden. Hierdoor maken we lokale, eerlijke en voedzame ingrediënten toegankelijker, snel en zonder gedoe. Hier werken wij naartoe met de volgende focuspunten.

Bij Boer & Chef streven we naar voortdurende verbetering. We erkennen het belang van feedback van onze partners en streven ernaar sterke feedbackloops te creëren. Door open en constructieve communicatie met onze partners bevorderen we groei, innovatie en optimalisatie van onze diensten.

Transparantie staat centraal bij Boer & Chef. We geloven in eerlijkheid en openheid als het gaat om de herkomst van onze producten. Onze partners kunnen erop vertrouwen dat we hen altijd de juiste informatie geven over de oorsprong en kwaliteit van de producten die we gebruiken. We streven naar duurzame en verantwoorde inkoop en willen dat onze partners met vertrouwen van onze producten kunnen genieten.

Wij zien onszelf als een verbindende factor in de regio. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en om technologie en logistiek op een efficiënte manier in te zetten. Door deze verbindingen te leggen, streven we ernaar synergie te creëren en positieve impact te hebben op zowel onze partners als de gemeenschappen waarin we actief zijn. We geloven dat samenwerking en gezamenlijke groei de sleutel zijn tot succes.