CategorieënNieuws en updates

Boer&Chef heeft een nieuwe look & feel!

Met een vernieuwd logo, identiteit en website die de essentie van lokale, eerlijke en voedzame producten vangt, heeft Boer & Chef een nieuwe look & feel. Onze nieuwe merkuitstraling heeft geholpen in het transformeren van een naam naar een volwaardig merk dat staat als een huis.

We hebben onze grote boerenhanden uit de mouwen gestoken om niet alleen een visuele identiteit te creëren die de missie uitdraagt, maar ook een website die deze unieke verhalen vertelt en de visie versterkt.

Samen hebben we een merk gebouwd dat klaar is om de markt verder te veroveren, seizoen na seizoen.

‘Verse en voedzame streekproducten in je keuken, snel en zonder gedoe’

Van knisperend groene akkers tot de fonkelende sterren van de keuken: Boer & Chef verbindt het beste van twee werelden. Door boeren en chef koks samen te brengen, brengt het team van Boer & Chef duurzame landbouw en culinaire perfectie naar een nieuw niveau. Het resultaat? Een smaakrevolutie in het noorden van ons land.

“Samen met een geweldig team en prachtige streekpartners bouwen we aan een transparante en georganiseerde korte keten met als doel om 25% van alle vers producten binnen de eigen regio te produceren, verwerken en distribueren. De afgelopen jaren hebben we zeer veel doorstaan en hierdoor ongelofelijk veel geleerd, nu zijn we klaar om serieuze stappen te zetten om met onze partners het onhoudbare landbouwsysteem in Nederland te transformeren naar lokaal en regeneratief.”

  Jordy Muus, aanjager Boer & Chef

Vernieuwde website en bestelomgeving

De website en bestelomgeving van Boer&Chef heeft een ware metamorfose ondergaan waarin klanten eenvoudig producten kunnen bekijken en bestellen, het hele jaar door zonder gedoe.

Ons netwerk van meer dan 50 lokale leveranciers, voornamelijk gevestigd in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van de Flevopolder, omvat boerenbedrijven tuinders, imkers en bakkers. Hierdoor kunnen we een breed scala aan hoogwaardige streekproducten garanderen. Onze nauwe samenwerking met lokale boeren gaat verder dan alleen diversiteit in ons aanbod; zo ondersteunen we ook zoveel mogelijk regeneratieve landbouw.

Wij geloven dat voeding veel meer is dan alleen de ingrediënten op het bord. Het gaat bij Boer & Chef om de herkomst, de smaakbeleving, de ecologische impact en de gezondheidswaarde. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare en vernieuwende partner te zijn die ondernemers en chefs helpt om zich te onderscheiden met lokale, eerlijke en voedzame gerechten.