Home » Pers

Pers

Leppehiem-eten

Leppehiem kiest bewust en duurzaam

We trappen het nieuwe jaar af met een van onze nieuwste afnemers: welkom Leppehiem! Leppehiem biedt zorg voor ouderen en heeft de bewuste keus gemaakt om medewerkers, bezoekers en, waar naar wens, hun bewoners, een saladebar aan te bieden die volledig gevuld is met de voedzame producten afkomstig van Boer & Chef.…

Streekbuffet bij de Stolp

De Stolp is een begrip in Sneek en omstreken. Deze multifunctionele horecaonderneming biedt vanaf begin jaren 80 jong en oud een ruim keuze aan in- en ontspannende activiteiten.…

zuivel-biologisch-1

Wat maakt zuivel biologisch?

We zitten aan tafel bij Durkje, drijfveer achter de (h)eerlijke en biologische zuivel van Buurvrouw Durkje. Bij vele huishoudens is haar melk, yoghurt, vla en kaas favoriet waarbij zowel de smaak, bio beschikbaarheid van voedingsstoffen als duurzame achtergrond een belangrijke rol spelen.…

rupsenplaag

Rupsenplaag in’t bioland

Dat verschillende soorten insecten onmisbaar zijn voor het evenwichtig houden van de biologische landbouw, is hopelijk algemeen bekend! Zo niet, dan ben je met dit artikel aan het juiste adres!…

pernikkel-1

Langs bij: Pernikkel

Midden in het centrum van Groningen bevindt zich het authentieke Pernikkel. Hun robuuste pand nodigt meteen uit waarna bij binnenkomst direct duidelijk wordt waar dit team zich voor in zet: een sfeervolle gelegenheid waar troepvrij, huisgemaakt en lokaal gegeten wordt.…

Persbericht 1 juni 2021

Boeren en chefs slaan handen ineen met nieuwe coöperatie voor Noord-Nederlandse voedseltransitie

DRACHTEN – Regionale samenwerking tussen boeren en afnemers moet de sleutel vormen voor de grote transitie die Noord-Nederland wil maken naar een natuurinclusieve en regeneratieve landbouw.