Goede zorg proef je
Voedzame maaltijden bereidt met lokale, verse en waar mogelijk biologische ingrediënten dragen bij aan het herstel en onderhoud van patiënt en medemens.…
Voedzame maaltijden bereidt met lokale, verse en waar mogelijk biologische ingrediënten dragen bij aan het herstel en onderhoud van patiënt en medemens.…
Vol trots presenteren wij jullie de lijst van ons groente- en fruit aanbod van 2023, die vol staat met lokale en ook biologische (dynamische) producten!…
We zitten aan tafel bij Joris, een geboren en getogen Peizenaar die sinds september 2021 werkzaam is als chef bij ‘Bij Boon’.…
Aan de kop van de zeedijk te Sexbierum is het biologisch-dynamische akkerbouwbedrijf ‘Waddengeluk’ gevestigd. Hier staan Jurjen en Annechien dag in, dag uit te strijden voor een gezondere, evenwichtigere en eerlijkere voedselketen.…
We trappen het nieuwe jaar af met een van onze nieuwste afnemers: welkom Leppehiem! Leppehiem biedt zorg voor ouderen en heeft de bewuste keus gemaakt om medewerkers, bezoekers en, waar naar wens, hun bewoners, een saladebar aan te bieden die volledig gevuld is met de voedzame producten afkomstig van Boer & Chef.…
De Stolp is een begrip in Sneek en omstreken. Deze multifunctionele horecaonderneming biedt vanaf begin jaren 80 jong en oud een ruim keuze aan in- en ontspannende activiteiten.…
Natuurlijk zijn we ook deze editie weer terug met een inspirerend en creatief seizoensgebonden recept bedacht door onze eigen Boer & Chef chefs!…
Met de kerst voor de deur is culinaire inspiratie altijd welkom! Daarom heeft chef Tim Ringers van museum café ‘Het Pomphuis’ te Groningen deze maand een feestelijk gerecht met bloemkool van ‘Lyts Ropta’ voor ons samengesteld.…
Op één van Fryslâns pittoreske wadden eilanden woont Danny Wijnberg, die samen met zijn vrouw eigenaar en oprichter is van Wad’n Keuken.…
Een van onze trouwe klanten, wie er overigens al vanaf de start van onze coöperatie bij betrokken is, is Nij Smellinghe.…