Home » Pers

Pers

Goede zorg proef je

Voedzame maaltijden bereidt met lokale, verse en waar mogelijk biologische ingrediënten dragen bij aan het herstel en onderhoud van patiënt en medemens.…

Biologisch-dynamisch bij Waddengeluk

Aan de kop van de zeedijk te Sexbierum is het biologisch-dynamische akkerbouwbedrijf ‘Waddengeluk’ gevestigd. Hier staan Jurjen en Annechien dag in, dag uit te strijden voor een gezondere, evenwichtigere en eerlijkere voedselketen.…

Leppehiem-eten

Leppehiem kiest bewust en duurzaam

We trappen het nieuwe jaar af met een van onze nieuwste afnemers: welkom Leppehiem! Leppehiem biedt zorg voor ouderen en heeft de bewuste keus gemaakt om medewerkers, bezoekers en, waar naar wens, hun bewoners, een saladebar aan te bieden die volledig gevuld is met de voedzame producten afkomstig van Boer & Chef.…

Streekbuffet bij de Stolp

De Stolp is een begrip in Sneek en omstreken. Deze multifunctionele horecaonderneming biedt vanaf begin jaren 80 jong en oud een ruim keuze aan in- en ontspannende activiteiten.…

geroosterde-bloemkoolroosjes-recept

Geroosterde bloemkoolroosjes

Met de kerst voor de deur is culinaire inspiratie altijd welkom! Daarom heeft chef Tim Ringers van museum café ‘Het Pomphuis’ te Groningen deze maand een feestelijk gerecht met bloemkool van ‘Lyts Ropta’ voor ons samengesteld.…