Bij Boon creatief met lokale producten
We zitten aan tafel bij Joris, een geboren en getogen Peizenaar die sinds september 2021 werkzaam is als chef bij ‘Bij Boon’.…
We zitten aan tafel bij Joris, een geboren en getogen Peizenaar die sinds september 2021 werkzaam is als chef bij ‘Bij Boon’.…
Aan de kop van de zeedijk te Sexbierum is het biologisch-dynamische akkerbouwbedrijf ‘Waddengeluk’ gevestigd. Hier staan Jurjen en Annechien dag in, dag uit te strijden voor een gezondere, evenwichtigere en eerlijkere voedselketen.…
In het kader van de regeling Versneller Innovatie Ambities (VIA) 2020 is een subsidie verleend aan Boer&Chef (statutair Coöperatief Centrum voor Regionaal Voedsel U.A.)…
Vol trots zijn we onderweg naar Geertje van Westerleane en haar boerderij in Terwispel, wiens yoghurt op woensdag 14 september bekroond is tot beste van Noordoost-Nederland!…
Ruim veertig producenten en afnemers waren aanwezig op dinsdag 25 mei op de startbijeenkomst van Boer&Chef. Deze samenkomst luidde het begin van het oogstseizoen in en dat betekent dat de afnemers stap voor stap steeds meer lokale producten uit het seizoen voor hun menukaart geleverd krijgen, die de boeren speciaal voor hen produceren.…